Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Waiting for the sun
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Det franska nyskapande solglasögonmärket Waiting for the Sun uppstod ur en idé om att man skulle kunna producera moderiktiga solglasögon helt av trä. De tre franska designerna var trötta på slit och släng samhället och ville presentera en miljövänlig produkt som igenom hela processen tar hänsyn till vår natur. Detta utan att tumma en millimeter på modegraden. Waiting for the Sun var fött och deras fantastiska modeller handgjorda av naturlig bambu och teawood såg dagens ljus.

Designen beskrivs av dem själva som en mix mellan vintagetrender och high fashion, ett möte mellan det avslappnade Kalifornien och det sofistikerade Paris. Ett statement för den medvetna citypersonligheten på fler plan än ett. 

För att följa det ekologiska tänket har kreativa Waiting for the Sun utvecklat en återvinningsbar förpackning med det dubbla syftet att minska avfall samtidigt som de sprider en samtida konstnärs skapelse. Tillsammans med dina solglasögon får du nämligen en limiterad scarf vars tryck är signerat en utvald konstnär. 

Lättheten i de handgjorda bågarna och den komforten det ger på näsan är nästan förbluffande. Vissa av modellerna väger så lite som 24.6 g och är namngivna därefter. I sina träbågar har Waiting for the Sun valt att placera kvalitetslinser från Carl Zeiss som ger en fantastisk synkvalitet och självklart fullgott UV-skydd. 

Waiting for the Sun har sedan starten 2007 gått från det lilla till det stora och förekommer nu flitigt i de stora modemagasinen, de säljs i utvalda butiker över hela världen och har just öppnat sin första konceptbutik WAIT i Paris.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!