Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Fri frakt på allt!
  • 90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Lägsta pris-garanti!
  • Så funkar det »

Dina val

Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Glas med styrka {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Karen Walker

Karen Walker är ett modemärke som är välkänt för sin originella och opretentiösa stil! Bågarna lanserades år 2005 och de mottogs med succé då människor världen över fattade tycke för dess läckert designade bågar, präglade av hög kvalité och ett obesvärat coolt uttryck! Då Karen Walkerhärstammar från Nya Zealand, vet hon hur det är att bo i ett land med försämrat ozonskikt! Solglasögon med ett optimalt skydd är av hög prioritet för Karen Walker.

Från att ha börjat tillverka modekollektioner med kläder, började sedan Walker att designa en glasögonkollektion. Bågarna är utrustade med 100% UV-skydd som skyddar dina ögon tilll max. Samtidigt som glasögonen är ungdomliga och roliga, har dess design präglats av en nyfiken ungdomlighet som tilltalar den trendkänsliga kvinnan!

Vi på Loveyewear är stolta över att få representera och distribuera dessa trendiga solglasögon som är helt rätt i tiden! Alla solglasögon är tillverkade av högkvalitativt acetat som alla har unika, kreativa och häpnadsväckande designs! För oss som recenserade Karen Walkers glasögon, var det ett rent nöje att få klämma och känna på dessa mästerverk till solglasögon!

- "Karen Walkers solglasögon är till alla som vågar att sticka ut! Ovanliga former, heta färger och många detaljer är det som kännetecknar kollektionen. Min personliga favorit är Rachel Zoe-typiska modellen “Annie”. Karen Walkers unika solglasögon är även en kändismagnet. Rihanna, Whitney Port, Katy Perry och Mark Ronson är bara några som har setts i Karen Walkers underbara solglasögon", säger Loveyewears inköpschef.

{{hitsCount}} produkter
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Tyck till om vår nya sajt!
Upp
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!