Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Karen Walker
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Karen Walker är den Nya Zeeländska modedesignern som är känd för sin originella och trendsäkra stil! En stil som alltid presenteras med humor och glimten i ögat. Karen Walker har en förkärlek för motsatser, maskulint ställs mot feminint, skräddat mot street, det mörka mot det supersöta. En balansakt som lyser igenom i hennes kollektioner och varumärket har prisats för sitt sätt att presentera trender och edge på ett totalt opretentiöst vis.

Bågarna lanserades år 2005 och de mottogs med succé då modekännare världen över fattade tycke för Karens oversize:ade bågar som nog kan sägas ha legat före sin tid trendmässigt!

Samtidigt som glasögonkollektionen rymmer det klassiskt stilrena har Karen Walkers solglasögondesign alltid präglats av en nyfiken ungdomlighet som tilltalar den trendkänsliga kvinnan! Alla solglasögon är tillverkade av högkvalitativt acetat som alla har unika, kreativa och häpnadsväckande designdetaljer! Ovanliga former, heta färger och många detaljer kännetecknar kollektionen.

Karen Walkers unika solglasögon har tack vare sina unika attribut blivit favoritbågar för stilsäkra kvinnor som Rihanna, Katy Perry, Anne Hathaway och Beyonce.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!