Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

J.Lindeberg
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

J. Lindeberg är ett omåttligt populärt varumärke som är skapat av vår svenska stolthet Johan Lindeberg! Det var efter Lindeberg drivit den svenska agenturen för Diesel, som han på mitten av 90-talet bestämde sig för att starta ett eget märke, som han kaxigt nog döpte efter sig själv! J. Lindeberg blev ett hyllat namn när golfproffset Jesper Parnevik klev ut på golfbanan i Texas, i illrosa chinos! Detta blev en stor sensation för alla skandinaver som genast fattade tycke för den svenska designern, även om den amerikansk-konservativa sydstaten ansåg det stötande! ”Varför bar han som man, rosa?” Denna uppståndelse blev dock en skjuts för Lindeberg som några år senare kom att designa färgglada munktröjor, förgyllda med Lindebergs läckra monogram JL över bröstet. Dessa hood-tröjor sålde som smör och blev omåttligt populära bland den yngre generationen i hela Norden.

Glasögonkollektionen kan beskrivas som klassiska med vissa utstickande detaljer! Färgsättningen är stilren med svart eller brunt i kombination med silver eller modeller tillverkade av fint acetat. Det klassiska monogrammet syns på de flesta av bågarna och denna symbol anses vara en ren kvalitetsstämpel då associationen onekligen går till J. Lindebergs högkvalitativa produkter! Glasögonen riktar sig även mot en yngre målgrupp då många av bågarna storleksmässigt är mindre och nättare.

- "Svenska varumärket J. Lindeberg förknippas oftast med golf och skidåkning, men dom senaste åren har Johan Lindeberg även fått stor uppmärksamhet bland modefolket runt om i världen! Hans eleganta men ändå ungdomliga kollektioner är inspirerade av den skandinaviska livsstilen och den nordiska naturen och detta återspeglas även i den stilrena glasögonkollektionen. Designen är tidlös, klassisk och bågarna håller sig till jordnära färger. Min personliga favorit är den fina modellen Adhara" säger Loveyewears inköpschef.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!