Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Esprit
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Det var det amerikanska paret Susie och Doug Tompkins som tillsammans la grunden för vad multiföretaget Esprit skulle komma att bli. 1968 åkte paret runt och sålde kläder i bakluckan på sin Volkswagen van. Denna försäljning kom att växa sig allt större och två år senare grundades företaget Esprit de corp i Tompkins hemstad San Franscisco.

1978 hade Esprit nått en försäljningstopp på 100 miljoner dollar och framgången var ett faktum. Nu började Esprit sitt stora internationella arbete och samarbeten med Hong Kong och Tyskland inleddes. Ett år senare,1979, fick designern John Casado äran att utforma en ny logga för Esprit. Han gjorde om varumärkesloggan till versala bokstäver där E:et endast består av tre horisontella streck. Den nya loggan kom att bli ett orosmoment för det växande företaget – skulle Esprits befintliga kunder känna igen loggan och skulle den kunna locka till sig fler kunder? Nu vet man att denna logga är en av de mest igenkända och minnesvärda varumärkesloggor inom modevärlden. Idag finns Esprit i över 40 länder! Esprit ser sig själv som ett ungdomligt varumärke där fokus ligger på att kunna erbjuda sina kunder lyxiga men prisvärda solglasögon Till våren 2012 syns världens bäst betalda supermodeller, Gisele Bündchen och Erin Wasson, som Esprits ansikten utåt.

Nuförtiden har Esprit utvecklats som varumärke och idag säljer de alltifrån kläder till handväskor, accessoarer och sist men inte minst solglasögon. Vi på Loveyewear är glada över att äntligen ha fått in Esprits trendiga solglasögon till vårt sortiment!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!