Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Triwa
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

TRIWA är en förkortning för “Transforming the Industry of Watches” då företaget till en början endast tillverkade armbandsur. Vi på Loveyewear kunde inte vara gladare då Guldknappsvinnaren TRIWA bestämde sig för att utveckla sitt företag och även designa stiliga och moderiktiga solglasögon.Varumärket beskriver sig själva som “dödsseriösa med att vara lekfulla och opretentiösa” och drar sig inte för att agera provokativt på ett kreativt och upplyftande plan. 

TRIWA understryker att de inte är någon efterföljare inom design utan att de ständigt jobbar nytänkande och när de ser produkter kopierade på TRIWAS design, är företaget sedan länge involverade i nya projekt!

Det som verkligen påvisar att solglasögonkollektionen är svenskdesignad är de klassiska linjer och beskärningar som är ämnade att diskret försköna ansiktsdragen. Kollektionen består av handskulpterade acetatbågar och högkvalitativa Carl Zeiss Vision-linser som ger ögonen högsta möjliga UV-skydd.

Solglasögonen sägs vara inspirerade av den magiska men kortlivade svenska sommaren, då de anser att det är den tid som svenskarna vågar uttrycka sin färgglada och äventyrliga sida inom mode! TRIWA önskar färgsätta vår vardag med glasögon i stilrena, klassiska färger som svart, havannabrunt och pastell. Dessa sofistikerade färger har sedan smyckats med kontrastfärgade, färgglada celltoppar längst bak på skalmarna. Bågarna har en lekfull charm som ger den klassiska svenska designen ett rejält lyft, samtidigt som den gör både glasögonbäraren och TRIWA som varumärke helt unik!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!