Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Triple X
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Triple X är ett helsvenskt varumärke som vi stolt kan erbjuda Loveyewears kunder! Märket har en hög kvalitetssträvan och en konstnärlig vision utöver det vanliga, målet är att kunna föra fram nordisk design ut i världen!

Triple X såg först dagens ljus 1986 då företaget startades av Mats Lindberg som med hjälp av den hyllade designern Dan Britse, en före detta Konstfack student, tog fram innovativa glasögonkollektioner som flitigt syntes i press och musikvideor! 

Efter att varumärket legat vilande i ett par år var det 2010 dags för en relansering! Triple X tog återigen in Dan Britse för att vara med och ta fram bågarna inför nylanseringen! Glasögonen har designmässigt tagits fram med ett uttryck av innovativ design och influenserna av det härliga 80- och 90-talet är tydliga! Vad vi även upptäckte var att glasögonen var utrustade med specifika dekorativa detaljer som sammanbinder alla bågarna.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!