Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Tiger of Sweden
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Designtraditionerna hos Tiger of Sweden sträcker sig så långt tillbaka som till 1900-talets början, då de två skräddarna Markus Schwarmann och Hjalmar Nordström slog sig ihop för att resa land och rike runt och skräddarsy kvalitetskostymer och herrkläder i klassiska snitt till kunder runtom i Sverige. Varumärket hette på den tiden ”Tiger of Uddevalla” av den enkla anledningen att de två resande skräddarna helt enkelt grundade sin verksamhet i staden Uddevalla. Under 1980-talet sadlade dock varumärket om för att satsa på mer modern och nytänkande design, dock fortfarande präglad av den klassiska anda som varit märkets signum i nästan ett sekel, och i samma veva antogs det nya namnet ”Tiger of Sweden”.

Efter att ha gjort succé på den svenska marknaden under 1990-talet tog Tiger of Sweden steget ut på den internationella marknaden år 2001, där de milt sagt tog modebranschen med storm. En av varumärkets mest karaktäristiska paroller var att hävda att alla deras kostymer skall kunna bäras utan slips, vilket inom kort anammades och etablerade märket särskilt bland yngre, trendmedvetna män.

I linje med den fingertoppskänsla för trender och unika detaljer som finns hos kläderna vilar en mycket modemedveten och träffsäker anda över solglasögonen från Tiger of Sweden. Kollektionen av solglasögon innehåller högkvalitativa bågar i jordnära färger och former där rådande trender har fångats in och präglats av den sofistikerade och stilrena anda som är karaktäristisk för varumärket. Bakom designen finns dessutom en uppenbar förkärlek till detaljer, då alla bågar omsorgsfullt givits särdrag som bidrar till att varje modell har en unik personlighet.

Vi på Loveyewear är stolta över att kunna tillhandahålla en skara noga utvalda dam- och herrbågar från Tiger of Sweden som har en attityd tagen direkt från catwalken och design som andas modernism, trend och sofistikerade vibbar!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!