Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

The Row
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

The Row grundades av skådespelarna och tvillingsystrarna Mary-Kate & Ashley Olsen. Systrarna är välkända för sin klädstil som stilmässigt präglas av boho-chic och lager-på-lager. Vad gäller glasögon så syns tjejerna alltid i oversize:ade och feminina solbågar som gärna får vara på gränsen till ”för mycket” . Varumärket The Row är spännande stilrent med fokus på klassiskt, stora fronter, autentiskt läder och högblanka metalldetaljer.  Bågarna från The Row har flera spännande och oväntade materialdetaljer som läder och mocka. Materialkombon mot det högkvalitativa acetatet blir extremt lyckad.

Som pricket över i:et i detta glasögonkoncept har The Row förpackat sina bågar i fodral som nåärmast kan beskrivas som glasögonskrin. Glasögonen från ”The Row” levereras i lådor av läderliknande material där insidan är inrett med naturtroget trämaterial. Kombinationen av svart läder mot trä är helt sagolik och vi på kontoret önskar oss alla en egen låda att förvara våra favoritbågar i. 

Positioneringen för varumärket är solklart high-end med en skyhög modegrad!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!