Stäng

Sunpocket

Sunpockets historia börjar i Frankrike redan under sent 70-tal. Franska skidåkare och surfare faller för lättheten och smidigheten i de sportiga bågarna. De snygga solbrillorna som man lätt viker ihop och stoppar ner i fickan gör så småningom succé i hela Europa. Till Sverige kommer fenomenet på 80-talet och det lager som försäljaren ger sig ut med i bakluckan på bilen tar snabbt slut. Nu är det inte längre bara de sportiga som hakar på utan 80-talsyuppien syns också med ett par Sunpocket på näsan.

2011 nylanseras Sunpocket. Efter att ha hittat ett par kvarlämnade Sunpocket i familjens fjällstuga faller den svenske entreprenören Jacob Höglund handlöst för den genialiska designen och gör en historisk resa i varumärket för att kunna ta Sunpocket till 2000-talet.

Originalkänslan finns kvar och Sunpocket tillverkas fortfarande i samma fabrik på Mauritius. De klassiska varianterna Sunpocket Sport och Sunpocket II har fått trevligt sällskap av två nya trendiga modeller Samoa och Tonga. Tillsammans bildar de en fantastisk kollektion som andas mode, design och skön nostalgi.

Den lättviktiga kvalitetsplasten i bågen tillsammans med de tåliga polykarbonatlinserna gör Sunpocket särskilt lämpade för den som lever ett aktivt och sportigt liv. Dock tummas det inte på modegraden och ett par Sunpocket ger dig en rakt igenom trendig känsla. Café som är Sveriges största modetidning för män har utsett det svenska varumärket Sunpocket till vinnare av tidningens stora modepris i kategorin ”årets solglasögonmärke 2012”.

Dölj filter

Kategori

info om kategorier

Varumärken

info om varumärken

Varumärken

Stäng

Bågform

info om bågform

Bågform

Material

info om material

Material

Färg

info om färg

Färg

Visar:

Storlek

info om storlek

Storlek

Sortera på:

Visar:

SP Sunpocket II-matte red Prova

Sunpocket


499 SEK

SP Sunpocket Sport-matte black Prova

Sunpocket


499 SEK

SP Sunpocket II-matte vanilla Prova

Sunpocket


499 SEK

SP Sunpocket Samoa-black Prova

Sunpocket


699 SEK

SP Sunpocket Tonga-crystal brown Prova

Sunpocket


699 SEK

SP Sunpocket Tonga-crystal grey Prova

Sunpocket


699 SEK

SP Sunpocket Tonga-matte black Prova

Sunpocket


699 SEK

SP Sunpocket Sport-green shiny Prova

Sunpocket


499 SEK

SP Sunpocket Tonga-tortoise Prova

Sunpocket


699 SEK

Certifierad av Trygg E-handel