Stäng

Starvision

Vi på Loveyewear är imponerade över Starvisions läckra titanbågar som alla är superlätta i vikt! När det var dags för oss att recensera glasögonen blev vi överväldigade, vissa glasögon vägde så lite som 12 gram! Glasögonen är alla i smakfulla garnityrmodeller som är tillverkade av högkvalitativ ß-Titan! Vissa glasögon har inslag av härliga färgglada färger medan andra är genomgående sofistikerade I mörka eller ljusa färger. Starvisions glasögon består av moderna designs i kombination med trendiga färger.

Glasögonen består av ß-Titan är perfekt material för den kvalitetskräsne! Glasögonens minimalistiska design är moderiktig och “helt rätt” för alla dem som letar efter ett par avskalade och enkla glasögon! Bågarna klär både män och kvinnor och kan ses som en långsiktlig investering då dess höga kvalitetsstandard är ett faktum!

- "För dig som uppskattar det lätta och minimal glasögonmodet! Här får du en produkt som knappt syns eller känns men som ändå ger ett snyggt och sofistikerat intryck! Här får du bästa kvalité och titan till ett bra pris!" säger Loveyewears Produktchef och Leg. Optiker.

Dölj filter

Kategori

info om kategorier

Varumärken

info om varumärken

Varumärken

Stäng

Bågform

info om bågform

Bågform

Material

info om material

Material

Färg

info om färg

Färg

Visar:

Storlek

info om storlek

Storlek

Sortera på:

Visar:

SV 1016-628 Prova

Starvision


1199 SEK

SV 1016-071 Prova

Starvision


1199 SEK

SV 1005-371 Prova

Starvision


1199 SEK

Certifierad av Trygg E-handel