Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Starvision
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Vi på Loveyewear är imponerade över Starvisions läckra titanbågar som alla är superlätta i vikt! När det var dags för oss att recensera glasögonen blev vi överväldigade, vissa glasögon vägde så lite som 12 gram! Glasögonen är alla i smakfulla garnityrmodeller som är tillverkade av högkvalitativ ß-Titan! Vissa glasögon har inslag av härliga färgglada färger medan andra är genomgående sofistikerade I mörka eller ljusa färger. Starvisions glasögon består av moderna designs i kombination med trendiga färger.

Glasögonen består av ß-Titan är perfekt material för den kvalitetskräsne! Glasögonens minimalistiska design är moderiktig och “helt rätt” för alla dem som letar efter ett par avskalade och enkla glasögon! Bågarna klär både män och kvinnor och kan ses som en långsiktlig investering då dess höga kvalitetsstandard är ett faktum!

- "För dig som uppskattar det lätta och minimal glasögonmodet! Här får du en produkt som knappt syns eller känns men som ändå ger ett snyggt och sofistikerat intryck! Här får du bästa kvalité och titan till ett bra pris!" säger Loveyewears Produktchef och Leg. Optiker.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!