Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Fri frakt på allt!
  • 90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Lägsta pris-garanti!
  • Så funkar det »

Dina val

Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Glas med styrka {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

See by us

Då ordet läsglasögon inte har världens roligaste klang, kommer SEE BY US till undsättning för att lansera sina roliga och kvalitativa färdigslipade läsglasögon som inte bör förväxlas med tråkiga läsglasögon. SEE BY US har en vision att höja trendkänslan kring läsglasögon med hjälp av dess sofistikerade design i kombination med vackra färger och till rimliga försäljningspriser!

SEE BY US lägger stor vikt vid att våga ta svängarna på ett lekfullt, kreativt och opretentiöst vis. Märket skapades av Elisabeth Wachtmeister och Nicole de Geer. Glasögonens priser ligger runt 300kr och de är inspirerade av litterära karaktärer så som The Great Gatsby och Truman Capote. Kopplingen mellan de kända bokkaraktärerna till läsglasögonen, blir rolig och kreativ! På de delikata, textila glasögonfodralen syns klassiska citat från de välkända, klassiska litteraturen!

Istället för att se läsglasögon som ett nödvändigt ont, lyckas SEE BY US göra om konceptet för att istället relatera glasögonen som en expressiv accessoar! Vi på Loveyewear är stolta över att vara ett av de få forumen som säljer SEE BY US färdigslipade läsglasögon!

- "Kul ny produkt som kombinerar färg och form för att lyfta det egentligen kanske tråkiga segmentet ”mackbrillor”, till ett attraktivt pris! Ett måste för alla 40-plussare!" säger Loveyewears Leg. Optiker.

{{hitsCount}} produkter
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Tyck till om vår nya sajt!
Upp
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!