Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Scandinavian Frames
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Vi på Loveyewear är stolta över att kunna erbjuda våra kunder budgetglasögon till högsta kvalité från Scandinavian Frames! Här har vi en bred kollektion av bågar i alla tänkbara modeller, former och färgnyanser där vissa bågar kan ses som direkt trendiga medan andra räknas som mer klassiska och tidlösa. Därmed finns det glasögon som riktar sig åt alla tänkbara målgrupper, både äldre som unga och kvinnor som män!

Bågarna är tillverkade av den högklassiga plastkvalitén acetat, precis som den är eller i kombination med läcker metall, eller helt rena metallglasögon. Glasögonen från Scandinavian Frames har tillverkats med direkt fokus på funktion och form. Alla modeller finns i flera olika färger och de flesta är utrustade med superba flexskalmar. Under den här kategorin finns glasögon för alla, till ett plånboksvänligt pris!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!