Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Fri frakt på allt!
  • 90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Lägsta pris-garanti!
  • Så funkar det »

Dina val

Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Glas med styrka {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Ryan Belluni

Här har vi en bred uppsättning av klassiska bågar med hemvist i italienska glasögonmetropolen Belluno. Ryan Belluni presenterar en härlig kollektion av enkla, stilrena glasögonbågar för medvetna män och kvinnor. Bågarna håller genomgående hög kvalitet och de flesta är utrustade med högklassiga flexskalmar som hjälper bågarna att optimalt anpassa sin form efter din ansiktsform.

- ”Ryan Belluni har en given plats i vårt noga utvalda sortiment. Jag har flera personliga favoriter i kollektionen och rekommenderar dem med glädje till den som söker hög modegrad och bra kvalitet till ett attraktivt pris. Snygga färger, unika former, ett stort Gilla!” säger Loveyewears Leg. Optiker.

- ”Ryan Bellunis trendriktiga glasögonkollektion passar alla medvetna och moderna människor. Kollektionen präglas av enkla stilrena bågar, tidlösa former och klassiska färger. Med sin tidsenliga stil lämpar de sig väldigt bra för såväl fest som fritid.” säger Loveyewears Inköpschef.

{{hitsCount}} produkter
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Tyck till om vår nya sajt!
Upp
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!