Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Fri frakt på allt!
  • 90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Lägsta pris-garanti!
  • Så funkar det »

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Glas med styrka {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Prada (filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Här på Loveyewear är vi stolta över att få distribuera Pradas härliga glasögon till våra kunder! Det var italienaren Mario Prada som grundade varumärket 1913 i Milano, från början tillverkades endast kvalitativa skinnprodukter och resan mot internationellt modemärke har gått via Marios barnbarn den välkända modemagnaten Miuccia Prada. Prada är som varumärke synonymt med moderiktiga kläder och accessoarer i högsta tänkbara kvalité. Prada är en riktig modepärla som uppskattas av fashionistas och kvalitetskännare världen över!

När Pradas glasögon kom ut på marknaden var de efterlängtade och blev väl mottagna. De blev direkt ansedda att vara tidlösa klassiker som kommer följa med långt in i framtiden. Det som är häftigt med Pradas glasögon är att deras kollektion är bred och dess stilar varierar oerhört! Det finns bågar för alla! Här kan du hitta både klassiska och stilrena bågar, samtidigt som märken följer modets vågor och skapar de mest trendiga och moderiktiga glasögonen. Deras bågkollektioner bygger ofta på spännande mode-stories och kollektionerna får namn som folding in love, poeme och minimal baroque.


Att köpa ett par Prada glasögon, optiska såväl som solglas, kan anses vara en riktig investering då bågarnas höga kvalité snabbt kommer visa sig. Pradas tidlösa, livslånga hållbarhet vävs snyggt samman med dess trendiga design. Pradas snygga optiska bågar är likväl ett synhjälpmedel så som en trendig modeaccessoar. 


{{hitsCount}} produkter
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Tyck till om vår nya sajt!
Upp
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!