Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Fri frakt på allt!
  • 90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Lägsta pris-garanti!
  • Så funkar det »

Dina val

Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Glas med styrka {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Prada

Här på Loveyewear är vi stolta över att få distribuera Pradas härliga glasögon till våra kunder! Det var den välkända modeikonen Maria Prada som grundade varumärket Prada. Prada är som varumärke synonymt med moderiktiga kläder och accessoarer i högsta tänkbara kvalité. Prada är en riktig modepärla som uppskattas av människor världen över!

När Pradas glasögon kom ut på marknaden var de efterlängtade och blev väl mottagna. De blev direkt ansedda att vara tidlösa klassiker som kommer följa med långt in i framtiden. Det som är häftigt med Pradas glasögon är de dess kollektion är bred och dess stilar varierar oerhört! Det finns bågar för vem som än letar! Här kan du hitta både klassiska och stiliska bågar, samtidigt som märken följer modets vågor och skapar de mest trendiga och moderiktiga glasögonen. Glasögonen är berömda för sina rena linjer och exklusiva material. Glasögonen uppskattas av såväl kvinnor som män och dess höga kvalité är lätt påtaglig.

Att köpa ett par Prada glasögon, optiska såväl som solglas, kan anses vara en riktig investering då bågarnas höga kvalité snabbt kommer visa sig. Pradas tidlösa, livslånga hållbarhet vävs snyggt samman med dess trendiga design. Pradas snygga optiska bågar är likväl ett synhjälpmedel så som en trendig modeaccessoar. 

- "Ett måste för alla modefreaks! Ligger i framkant med modet, med alltid snygga sobra detaljer med bästa kvalité på marknaden! Här får du vad du betalar för!" säger Loveyewears Produktchef och Leg. Optiker.

{{hitsCount}} produkter
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Tyck till om vår nya sajt!
Upp
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!