Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Fri frakt på allt!
  • 90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Lägsta pris-garanti!
  • Så funkar det »

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Glas med styrka {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Polaroid (filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Polaroids solglasögon började experimenteras fram av Dr Edwin Land i början på 1900-talet med hjälp av hans nyfikenhet för filtrering av ljus, och utav ett kalejdoskop. Men det var inte förrän 1935 som det första solglasögonen såldes och två år därefter grundades företaget Polaroid. Polaroid Eyewears nyckelord är funktion, mode, teknik och design och glasögonen och solglasögonen återspeglar just dessa grundläggande ord.

Polaroid Eyewear är framstående inom optik- och linsteknik. Polariserade solglasögon är en kvalitetssäkring i sig då linserna avleder UV-A, UV-B och UV C ljus vilket bidrar till att man slipper bli ansträngd av ljusreflexer. Glasögonen är alltså optimala för användning vid alla typer av sport som t.ex. skidåkning och segling då ljusreflektioner kan vara ett problem!

Polaroid erbjuder högkvalitativa glasögon, solglasögon, suncovers och 3D glasögon. Solglasögonen består av en perfekt kombination av moderiktig design och ultimat teknik och hög kvalité! Glasögonen riktar sig åt både män och kvinnor. Polaroids Suncovers passar över alla glasögonbågar och är utrustade med högkvalitativa, polariserade linser som erbjuder ett 100% UV skydd.

Det senaste tillskottet hos Polaroid är 3D glasögonkollektionen som är helt klart en innovativ investering. Bågarna har alla läckra designs som är menade att bäras under biobesöket eller hemma i tv-soffan framför 3D filmen! Att se film i 3D är något som spås bli en populär filmunderhållning!

- "Senaste solglasögonmode i en prisvärd förpackning, med branschens bästa sollins! Här får du inte bara 100% UV skydd utan även ett polariserande skikt, som tar bort störande blänk och reflexer. Utmärkt vid bilkörning, sport och fritid", säger Loveyewears Produktchef och Leg. Optiker.

{{hitsCount}} produkter
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Tyck till om vår nya sajt!
Upp
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!