Stäng

Peak Performance

Det här härliga, svenska märket grundades under det sena 80-talet av ett antal svenska, framstående skidprofiler. Peak Performance är hyllade för att vara störst inom funktionella sportkläder som andas mode och design! Idéen bakom klädernas design var inte svår-påtänkt då de sportintresserade profilerna ville skapa bekväma och snygga sportkläder som de uppfattade saknades på modemarknaden! Idag finns Peak Performance i över 20 länder och dess främsta produktion är sportkläder för bl.a. skidåkning, golf och friluftsliv.

Vi på Loveyewear är glada över att kunna erbjuda våra kunder ett riktigt brett sortiment av glasögonbågar från Peak Performance! Glasögonen från Peak Performance är självklart sportinriktade med läckra färger och former. Kollektionen består av glasögon med ett avslappnat uttryck och en sportig touch! Glasögondesignen följer modet och låter detaljerna uttrycka det sportiga, och detta är i form av läckra carbonmönster, facetteringar och spännande klätterdetaljer!

Alla bågarna är stilfullt färgade i svarta och bruna toner som smälter väl in i casualsortimentet som Peak Performance erbjuder. I den här kollektionen hittar vi även läckra metallbågar och det som är gemensamt för både det högkvalitativa acetatbågarna och metallbågarna, är att de har inslag av spännande, färgglada accentfärger och som påvisar dess sportiga inriktning!

- "Det här är ett klassiskt svensk varumärke som kombinerar en publik kollektion med en sportig framtoning! Designad i Sverige för den skandinaviska marknaden. Ett måste för er som älskar deras kläder!" säger Loveyewears inköpschef.

Dölj filter

Kategori

info om kategorier

Varumärken

info om varumärken

Varumärken

Stäng

Bågform

info om bågform

Bågform

Material

info om material

Material

Färg

info om färg

Färg

Visar:

Storlek

info om storlek

Storlek

Sortera på:

Visar:

Certifierad av Trygg E-handel