Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Peak Performance
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Det här härliga, svenska märket grundades under det sena 80-talet av ett antal svenska, framstående skidprofiler. Peak Performance är hyllade för att vara störst inom funktionella sportkläder som andas mode och design! Idéen bakom klädernas design var inte svår-påtänkt då de sportintresseradeprofilerna ville skapa bekväma och snygga sportkläder som de uppfattade saknades på modemarknaden! Idag finns Peak Performance i över 20 länder och dess främsta produktion är sportkläder för bl.a. skidåkning, golf och friluftsliv.

Vi på Loveyewear är glada över att kunna erbjuda våra kunder ett riktigt brett sortiment av glasögonbågar från Peak Performance! Glasögonen från Peak Performance är självklart sportinriktade med läckra färger och former. Kollektionen består av glasögon med ett avslappnat uttryck och en sportig touch! Glasögondesignen följer modet och låter detaljerna uttrycka det sportiga, och detta är i form av läckra carbonmönster, facetteringar och spännande klätterdetaljer!

Alla bågarna är stilfullt färgade i svarta och bruna toner som smälter väl in i casualsortimentet som Peak Performance erbjuder. I den här kollektionen hittar vi även läckra metallbågar och det som är gemensamt för både det högkvalitativa acetatbågarna och metallbågarna, är att de har inslag av spännande, färgglada accentfärger och som påvisar dess sportiga inriktning!

- "Det här är ett klassiskt svensk varumärke som kombinerar en publik kollektion med en sportig framtoning! Designad i Sverige för den skandinaviska marknaden. Ett måste för er som älskar deras kläder!" säger Loveyewears inköpschef.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!