Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Fri frakt på allt!
  • 90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Lägsta pris-garanti!
  • Så funkar det »

Dina val

Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Glas med styrka {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Oakley

Oakley har under de senaste tre decennierna byggt upp ett varumärke som klättrat till den absoluta toppen av sportglasögon och utmanat branschens normer med sin okonventionella och utmanande design. Den drivande filosofin bakom bågarna är att skapa högkvalitativa bågar som matchar de hårda kraven hos världseliten bland professionella idrottare – vilket de minst sagt lyckats med, och det med råge.

För att möta kraven hos dem som ständigt tänjer gränserna för vad som är fysiskt möjligt har Oakley tagit fram egna glasteknologier och passformer som gör att bågarna lämpar sig för skarpa lägen utan att för den sakens skull behöva tumma på designen utseendemässigt.

Utbytbara linser, polariserande glas och komfort utöver det vanliga är några av egenskaperna som återfinns hos såväl solglasögon som optiska bågar från Oakley och med skyhög kvalitet som gemensam nämnare kan man med all säkerhet vara säker på att kunna lita på sina Oakley-glasögon i alla lägen. 

Vi har valt ut våra absoluta favoriter bland Oakleys solglasögon och optiska glasögon för att kunna erbjuda våra kunder de bästa sportbågarna som finns på marknaden, och förhoppningsvis blir ni lika inspirerade som vi av den djärva designen och de häftiga materialen.

{{hitsCount}} produkter
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Tyck till om vår nya sajt!
Upp
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!