Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Oakley
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Oakley har under de senaste tre decennierna byggt upp ett varumärke som klättrat till den absoluta toppen av sportglasögon och utmanat branschens normer med sin okonventionella och utmanande design. Den drivande filosofin bakom bågarna är att skapa högkvalitativa bågar som matchar de hårda kraven hos världseliten bland professionella idrottare – vilket de minst sagt lyckats med, och det med råge.

För att möta kraven hos dem som ständigt tänjer gränserna för vad som är fysiskt möjligt har Oakley tagit fram egna glasteknologier och passformer som gör att bågarna lämpar sig för skarpa lägen utan att för den sakens skull behöva tumma på designen utseendemässigt.

Utbytbara linser, polariserande glas och komfort utöver det vanliga är några av egenskaperna som återfinns hos såväl solglasögon som optiska bågar från Oakley och med skyhög kvalitet som gemensam nämnare kan man med all säkerhet vara säker på att kunna lita på sina Oakley-glasögon i alla lägen. 

Vi har ett brett utbud av Oakley där du finner alla storsäljare samt en hel del annat!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!