Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Nozomi
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Nozomi är en prisvärd glasögonkollektion som är framtagen av kvinnor för kvinnor. Nozomis glasögon är moderna och stilrena till sin design där flera modeller har sofistikerat utstickande detaljer som förhöjer dess unika uttryck. Bågarna går i feminint röda och lila nyanser men även i mer lättmatchade svarta, gyllene och silvriga färger. Glasögonen är tillverkade av högkvalitativt acetat, metall eller en mix av de båda materialen. 

Alla glasögon från Nozomi är utrustade med effektiva och komfortabla flexgångjärn som bidrar till att bågarna enkelt töjs ut och formar sig utefter glasögonbärarens ansikte. Varumärket kan anses vara ett prisvärt alternativ bland dagens moderiktiga glasögon. 

Det vackra ordet Nozomi betyder ”önska” på japanska. Och visst rymmer kollektionen något för varje tänkbar önskan; moderna dambågar som tilltalar kvinnor i alla tänkbara åldrar. Här finns allt från eleganta och stilrena glasögon till bågar med ett mer trendigt uttryck. Vi kan lova att du hittar en glasögonmodell som tilltalar just dig!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!