Stäng

Mormaii

Här har vi ett 100% brasilianskt märke med fokus på sport och funktionell teknik! Mormaii är kända världen över för sina sportanpassade glasögon! Dessa glasögon är perfekt anpassade efter vattnets kyliga och hårda vågor och hjälper till att hålla klar sikt på vattnet! Märket grundades av fysikern Marco Aurélio Raymundo som själv var en inbiten surfare. Han upptäckte att det kyliga havet påverkades hans surfprestation avsevärt. Han funderade på vad han kunde göra åt detta och kom då på att skapa en skyddande våtdräkt. Han utvecklade och sydde dessa våtdräkter själv utav det fantastiskt praktiska materialet neopren. Hemma började han sedan ha en egen våtdräktsbutik i sitt garage. Denna lilla butik utvecklades sedan fram till att bli Latin Amerikas största neoprenklädes-industri! Denna väntade succé påvisar varumärkets djupa kunskap och erfarenhet för vattensport, funktionalitet och kläder.

Under de senaste 10 åren har alltfler produkter tagits fram under Mormaiis varumärke. Alla dessa produkter består av samma höga kvalité och exklusiva design som Mormaiis supereffektiva våtdräkter. När glasögonen kom ut på marknaden mottogs de med öppna armar då detta fullbordar den ultimata surfinguttrustningen!

Bågarna är typiska sportbågar som ger ett heltäckande skydd mot sol, vind och vatten. Glasögonen finns som både i garnityrmodell och med helomsluten front. Sportglasögon kräver högkvalitativt material som tål hårda och krävande väderförhållanden och Mormaii är fullt utrustade för att anta denna utmanande uppgift!

- "Märket Mormaii är mest känt bland surffolket för sina våtdräkter i neopren. Den sportiga känslan återspeglas även i Mormaii`s glasögonkollektion. Fokus ligger på klassiska och lättburna garnityrbågar med enkla detaljer och diskreta färger", säger Loveyewears inköpschef.

Dölj filter

Kategori

info om kategorier

Varumärken

info om varumärken

Varumärken

Stäng

Bågform

info om bågform

Bågform

Material

info om material

Material

Färg

info om färg

Färg

Visar:

Storlek

info om storlek

Storlek

Sortera på:

Visar:

MI 1518-104 Prova

Mormaii


1199 SEK

MI 1518-183 Prova

Mormaii


1199 SEK

Certifierad av Trygg E-handel