Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Mormaii
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Här har vi ett 100% brasilianskt märke med fokus på sport och funktionell teknik! Mormaii är kända världen över för sina sportanpassade glasögon! Dessa glasögon är perfekt anpassade efter vattnets kyliga och hårda vågor och hjälper till att hålla klar sikt på vattnet! Märket grundades av fysikern Marco Aurélio Raymundo som själv var en inbiten surfare. Han upptäckte att det kyliga havet påverkades hans surfprestation avsevärt. Han funderade på vad han kunde göra åt detta och kom då på att skapa en skyddande våtdräkt. Han utvecklade och sydde dessa våtdräkter själv utav det fantastiskt praktiska materialet neopren. Hemma började han sedan ha en egen våtdräktsbutik i sitt garage. Denna lilla butik utvecklades sedan fram till att bli Latin Amerikas största neoprenklädes-industri! Denna väntade succé påvisar varumärkets djupa kunskap och erfarenhet för vattensport, funktionalitet och kläder.

Under de senaste 10 åren har alltfler produkter tagits fram under Mormaiis varumärke. Alla dessa produkter består av samma höga kvalité och exklusiva design som Mormaiis supereffektiva våtdräkter. När glasögonen kom ut på marknaden mottogs de med öppna armar då detta fullbordar den ultimata surfinguttrustningen!

Bågarna är typiska sportbågar som ger ett heltäckande skydd mot sol, vind och vatten. Glasögonen finns som både i garnityrmodell och med helomsluten front. Sportglasögon kräver högkvalitativt material som tål hårda och krävande väderförhållanden och Mormaii är fullt utrustade för att anta denna utmanande uppgift!

- "Märket Mormaii är mest känt bland surffolket för sina våtdräkter i neopren. Den sportiga känslan återspeglas även i Mormaii`s glasögonkollektion. Fokus ligger på klassiska och lättburna garnityrbågar med enkla detaljer och diskreta färger", säger Loveyewears inköpschef.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!