Stäng

Moods of Norway

Upplev Skandinaviens inre väsen! Vi tänker på Moods of Norway som våra norska stoltheter som speglar vårt skandinaviska kulturarv! Det norsktillverkade märket Moods of Norway grundades av Simen Staalnacke och Peder Børresen som tillsammans bestämde sig för att starta något som hyllade deras hemland Norge! De två killarna träffades då de studerade vid samma designskola på Hawaii och efter de tagit sin examen kom de överens om att starta ett modeföretag med fokus på sitt hemlands traditionella bondtraktorer. Efter flera år utomlands saknade de den norska naturen och kulturen och snart var de igång med sitt klädmärke Moods of Norway. Snart fick duon hjälp av en tredje medhjälpare, vid namn Stefan Dahlkvist. Märket kom sedan att grundas år 2003!

Majoriteten av glasögonen är smyckade av en läckert inpräntad traktor som är Moods of Norways coola symbol! En riktigt häftig kuriosa, är att på insidan av skalmarna så kan du hitta det just nu existerande, registrerade antalet traktorer i Norge. Märket använder sig också av symboliska loggor som anspelar på den norska naturens tillgångar, så som älgar och härliga solnedgångar!

När vi på Loveyewear recenserade glasögonen från Moods of Norway blev vi gång på gång överträffade av dess unika design! Dessa glasögon är formade till en fantastiskt spännande design med inslag av både retro och innovation! Glasögonen har en läcker oversize-design som klär både män och kvinnor utmärkt och är helt rätt i tiden!

- ”Moods of Norway är ett norskt innemärke som har en mycket unik design, färg och form. Varumärket hämtar inspiration i det skandinaviska och från naturen - och inte minst traktorer!” säger Loveyewears Produktchef och Leg. Optiker.

Dölj filter

Kategori

info om kategorier

Varumärken

info om varumärken

Varumärken

Stäng

Bågform

info om bågform

Bågform

Material

info om material

Material

Färg

info om färg

Färg

Visar:

Storlek

info om storlek

Storlek

Sortera på:

Visar:

Certifierad av Trygg E-handel