Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Marc by Marc Jacobs
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Marc Jacobs är mannen som starkt influerat dagens rådande trender vad gäller kläder, väskor, solglasögon och accessoarer.

Varumärket symboliserar exklusivitet och trendsäkerhet i sin högsta form. För att tilltala en bredare grupp av modeälskare så beslutade sig Jacobs för ett par år sedan att ta fram en mer budgetvänlig underlinje av sitt eget varumärke. Marc by Marc Jacobs var fött och har sedan dess varit en braksuccé, där kollektionerna riktat sig till yngre kvinnor och män både prismässigt och stilmässigt. 

Jacobs hade som intention att tillverka mode som har råd att användas av alla, samtidigt som det inte tummas på kvalitet. Solglasögonen från Marc by Marc Jacobs är alla tillverkade i högklassigt acetat, med undantag för pilotbågarna som i grunden är tillverkade av metall som sedan täckts av stabiliserande acetat. 

Solglasögonen består av vitt skilda former - alltifrån trendigt klotrunda till feminina kattöge-bågar, kollektionen rymmer också mer klassiskt sofistikerade brillor i rektangulära former. Färgerna går i härliga sommarnyanser som gult och rosa. Dagens starkaste trendfärg finns också representerad; transparent med små färgyttringar. 

Marc by Marc Jacobs solglasögon är företrädelsevis i mycket lättburna färger, så som svart och mörkbrunt. Precis som varumärkets önskan tilltalar solglasögonen den stilintresserade kvinnan.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!