Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Le Specs
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Le Specs prisas i modevärlden för dess träffsäkerhet i glasögontrender, innovativ design och för en prisklass som inte ruinerar fansen. Med en framåtlutad approach till design ger Le Specs sin unika twist till gamla, klassiska glasögonmodeller. Varumärket står för  en hög modegrad till ett bra pris och erbjuder dam- och herrbågar i en mängd modeller och stilar för alla tillfällen. Le Specs design- och produktteam tillbringar över 100 resdagar varje år världen över för att spana trender som de sedan tolkar med sin egen Le Specs-twist.

Det var på 1980-talets mitt som Le Specs glasögon var en modeikon för tidstypiska glasögonbågar som andades Euro chic. Med den röd-vit-blå franska flaggan som signum och reklam med superflärdiga bilder blev Le Specs glasögon snabbt omåttligt populära och varumärket nådde hög status.

Le Specs framgångar förklarades då främst av deras fantastiska fingertoppskänsla för trender, och styling i kombination med en alldeles egen designtwist. Varumärket Le Specs satte en kulttrend inte bara för de eftertraktade glasögonen, utan även som en verklig trendsetter i 80-talets modevärld. Dess slogan "Le Specs, Le Tough" blev vida känd. Under 1990-talet tog Le Specs en paus och den efterlängtade comebacken kom så sent som 2006!

Det Australiensiska glasögonmärket har fått en given plats i Loveyewears ljuvliga värld av glasögon! Vi älskar verkligen den härliga designtwisten de ger till klassiska glasögonmodeller - och i den här prisklassen kan du unna dig flera par att växla emellan!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!