Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Fri frakt på allt!
  • 90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Lägsta pris-garanti!
  • Så funkar det »

Dina val

Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Glas med styrka {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Le Specs

Le Specs prisas i modevärlden för dess träffsäkerhet i glasögontrender, innovativ design och för en prisklass som inte ruinerar fansen. Med en framåtlutad approach till design ger Le Specs sin unika twist till gamla, klassiska glasögonmodeller. Le Specs glasögonbågar är inte för den blyga människan i hörnet, utan för dig som gärna tar klivet ut för att synas! Varumärket står för kvalitet och hög modegrad till relativt lågt pris och erbjuder dam- och herrbågar i en mängd modeller och stilar för alla tillfällen. Le Specs design- och produktteam tillbringar över 100 resdagar varje år världen över för att spana trender som de sedan tolkar med sin egen Le Specs-twist.

Det var på 1980-talets mitt som Le Specs glasögon var en modeikon för tidstypiska glasögonbågar som andades Euro chic. Med den röd-vit-blå franska flaggan som signum och reklam med superflärdiga bilder blev Le Specs glasögon snabbt omåttligt populära och varumärket nådde hög status. Le Specs framgångar förklarades då främst av deras fantastiska fingertoppskänsla för trender, och styling i kombination med en alldeles egen designtwist. Varumärket Le Specs satte en kulttrend inte bara för de eftertraktade glasögonen, utan även som en verklig trendsetter i 80-talets modevärld. Dess slogan "Le Specs, Le Tough" blev vida känd. Under 1990-talet tog Le Specs en paus och den efterlängtade comebacken kom så sent som 2006!

- "Att ha skapat en sådan buzz internationellt och att kollektionen nu har fyllt upp lagren hos världens främsta modevaruhus är fantastiskt. Det är härligt att se hur kärleken till varumärket på nytt har antagits av så många marknader", säger Chefsdesignern hos Le Specs glasögon, Hamish Tame.

- "Australiensarnas ikoniska glasögonmärke får en given plats i Loveyewears ljuvliga värld av glasögon! Vi älskar den härliga designtwisten de ger till klassiska glasögonmodeller och det här är en klockren kollektion för Loveyewears trend- och prismedvetna kunder", säger Loveyewears Leg. Optiker.

{{hitsCount}} produkter
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Tyck till om vår nya sajt!
Upp
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!