Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Kerbholz
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Kerbholz historia börjar 2011 när de två grundarna Matthias och Moritz kom hem från en resa i Centralamerika. Under resan föddes en kärlek för trä, de såg mångsidigheten hos materialet och flera spännande sätt som det smidiga trämaterialet kunde användas på. De kände att trä behövde en revival - ett användningsområde där det kunde få mer utrymme!

I dagens uppkopplade samhälle vad kan vara bättre än att låta trä vara en del av vår dagliga streetstyle? Grundarna ville göra solglasögon i trä! Efter det designerparet beskriver som sömnlösa nätter, blod, svett och tårar föddes varumärket 2012, sedan dess gör Kerbholz accessoarer av de finaste trämaterialen i världen. Även miljöaspekten är viktig för Kerbholz och hållbarheten finns alltid med i bakhuvudet utan att det någonsin behöver kompromissas med modegraden!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!