Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Illesteva
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

"Handmade in Italy, designed in NY" har varit Illestevas motto ända sedan starten 2009.
New York-baserade Illesteva är ett lekfullt solglasögonmärke som med sin absoluta fingertoppskänsla för trender blivit favoritglasögon för världens fashionistas. Gwen Stefani, Sienna Miller och Alexa Chung är bara några av de stilikoner som synts i Illestevas fantastiska solglasögon. Modepressen är också lyriska och bågarna har figurerat flitigt i prestigemagasin som Vogue och GQ. 

Bågarnas gedigna kvalité håller lika hög klass som modegraden och av den finaste acetaten tillverkas glasögonen för hand i framförallt Italien och Frankrike men även i Tyskland där skaparna har sina rötter. 

Inspirationen för designern och grundaren David Silberman sägs komma från downtown New York, mode och musik så väl som från fotografi. 
50-talsinfluenserna är också tydliga och hela kollektionen andas konstnärlig stil och en otvivelaktig modegrad.

Det var på Silmo i Paris som vi på Loveyewear bestämde oss för att ta in Illestevas unika kollektion, vi passade då även på att fråga David Silberman var namnet Illesteva har sina rötter, vi uppskattar hans opretentiösa svar: att han helt enkelt tyckte att det var ett ruskigt bra namn, som dessutom lät bra med ett efterföljande punkt com.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!