Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Henri Lloyd
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Henri Lloyd har sedan tidigt 1960-tal tillverkat funktionella seglarkläder med marint inspirerade detaljer och idag kopplas Henri Lloyd samman med seglarmode världen över! Varumärket skapades av Henri Strzelecki som lade stort fokus på att tillverka seglarkläder utav tekniskt utvecklat material. Henri tänkte i helt nya banor och var först med att tillverka kläder av nylon med blixtlås, och var även bland de första att använda superfunktionellt goretex material till sina jackor. Varumärkets slogan är idag, liksom på 60-talet, ”true to the sea”!

Glasögonen återspeglar varumärkets motto då även dessa består av marina färger med detaljer som erinrar om sjön och båtar. Färg och form är liksom kläderna tidlösa och lättburna! Havet, segling och blå färgnyanser är nyckelord som präglar glasögonkollektionen. Glasögonen vänder sig mot de aktiva och mogna sportintresserade män och kvinnorna som vistas såväl på sjön som i stan.

Vi på Loveyewear är stolta över att vara distributörer för Henri Lloyd! Vi uppskattar glasögonens unika, marina inriktning som passar den stora grupp människor i Sverige som älskar att vistas kring våra sjöar och vatten!

Henri Lloyds passion för havet och det sjönära är ett faktum och varumärket är idag ännu mer högaktuellt! Sveriges seglaramatörer, och elit, kan ses bära Henri Lloyds kläder och bågar med stor stolthet! Varumärkets klassiska och sportiga uttryck tilltalar en bred målgrupp, och dess tidlösa och konservativa färger och former är ett ”säkert kort” för den som uppskattar lättburet mode.

- “Engelska konfektyr märket Henri Lloyd som gör kläder inom segling och fritidskläder har nu skapat en bra och inspirerande glasögon kollektion där man tydligt kan känna deras sportiga röda tråd. Med bra kvalitet och brittisk elegans är detta en favorit till en stor publik” säger Loveyewears inköpschef.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!