Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Gucci
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Varumärket Gucci grundades år 1921 av Guccio Gucci i Florens, Italien. Modehuset Gucci är idag en av världens allra största och mest exklusiva varumärken. Guccis imperium omfattar det mesta inom mode och inredning - här finns allt från kläder till alla möjliga modeaccessoarer!

Guccis produkter blir lätt igenkända då de ofta är märkta med bokstaven G, samt dess signaturfärger i olika nyanser av guld och brunt samt kontrastfärgerna rött och grönt. Varumärket andas sval elegans och svulstig extravagans, det rymmer helt enkelt något för de flesta stilar och smaker utan att någonsin tumma på kvalitet eller design. 

Bland vårt sortiment på Loveyewear har vi både solgasögon och optiska bågar som alla är noggrant utvalda. Glasögonen är alla stilrena på sitt alldeles egna vis - vi har både de som känns retro och elegans samt de som andas sport och fläkt!


Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!