Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Giorgio Armani
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Giorgio Armani startade sitt modehus 1975 och sedan dess har det vuxit till ett imperium av underlinjer och kreativa projekt. Armani har vid sidan av sina couture och ready to wear linjer både ställt ut på Guggenheim muséet i New York och designat dräkter till det italienska OS-laget.

Han var också allra först med att licenstillverka glasögon under eget namn – Giorgio Armani - detta bidrar till att bågkollektionerna har ett gediget designarkiv som inspirerar till ständigt aktuella retrobågar och Giorgio Armani är en av få modedesigners som gjort glasögon till sitt signum på samma sätt som kläder och andra accessoarer.

Frames of life – Armanis klassiskt stilrena glasögonlinje andas ett sofistikerat 80-tal som ligger mer än rätt i tiden och Armanis motto ”Less is more” ringar i hög grad in bågarnas svala retroelegans, en Giorgio Armani båge bärgar verkligen för ett par glasögon av utsökt kvalitet och en aldrig sviktande känsla för design.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!