Stäng

Face Stockholm

Face Stockholm är ett företag som tillverkar makeup och hudvård som passar väl tillsammans med det svenska skönhetsidealet; naturlig, ren och fräsch! Face erbjuder en bred skala av färger inom makeup och har fokus på att en tillverkning med så naturliga ingredienser som möjligt. Här finns all typ av makeup som uppskattas enormt av både kunder och Make Up artister!

Face Stockholm är så pass uppskattat som sminkföretag att de även årligen håller flera makeupkurser och utbildar människor till Make Up artister där fokus läggs på just deras smink! Face är ett extremt populärt varumärke och igenkänt av alla svenska tjejer som ett märke med hög standard på smink med färger med mycket pigment med hög hållbarhet! Dessa kvalitéer är väldigt uppskattade av Make Up artister världen över och därför finns det nu Face butiker över hela Europa och i Nordamerika.

Med all den succé som Face frambringat var det ett naturligt steg för företaget att ta fram glasögon med fokus på feminin design i både sofistikerade färger och andra härliga ”super-chica” färger! Bågarna är smyckade med läckra detaljer i form av barock- och blommönster som är stilfullt placerade på skalm eller front. Dessa stilistiska dekorationer förhöjer bågarnas redan befintliga damutseende.

- "Face Stockholm´s glasögonkollektion är precis som deras make-up tillverkat i alla tänkbara färgnyanser. Bågarna från Face är en trendig accessoar för alla fashionistas som gillar att framhäva sin personlighet med ett par färgstarka bågar. Den 60-tals inspirerade modellen “Hudson” är en av mina personliga favoriter!" säger Loveyewears inköpschef.

- "Svenska Face har gjort en tjej/dam kollektion med bra kvalitet som ligger rätt i tiden och har roliga små kopplingar till sina sminkprodukter", säger Loveyewears Leg. Optiker.

Dölj filter

Kategori

info om kategorier

Varumärken

info om varumärken

Varumärken

Stäng

Bågform

info om bågform

Bågform

Material

info om material

Material

Färg

info om färg

Färg

Visar:

Storlek

info om storlek

Storlek

Sortera på:

Visar:

Certifierad av Trygg E-handel