Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Face Stockholm
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Face Stockholm är ett företag som tillverkar makeup och hudvård som passar väl tillsammans med det svenska skönhetsidealet; naturlig, ren och fräsch! Face erbjuder en bred skala av färger inom makeup och har fokus på att en tillverkning med så naturliga ingredienser som möjligt. Här finns all typ av makeup som uppskattas enormt av både kunder och Make Up artister!

Face Stockholm är så pass uppskattat som sminkföretag att de även årligen håller flera makeupkurser och utbildar människor till Make Up artister där fokus läggs på just deras smink! Face är ett extremt populärt varumärke och igenkänt av alla svenska tjejer som ett märke med hög standard på smink med färger med mycket pigment med hög hållbarhet! Dessa kvalitéer är väldigt uppskattade av Make Up artister världen över och därför finns det nu Face butiker över hela Europa och i Nordamerika.

Med all den succé som Face frambringat var det ett naturligt steg för företaget att ta fram glasögon med fokus på feminin design i både sofistikerade färger och andra härliga ”super-chica” färger! Bågarna är smyckade med läckra detaljer i form av barock- och blommönster som är stilfullt placerade på skalm eller front. Dessa stilistiska dekorationer förhöjer bågarnas redan befintliga damutseende.

- "Face Stockholm´s glasögonkollektion är precis som deras make-up tillverkat i alla tänkbara färgnyanser. Bågarna från Face är en trendig accessoar för alla fashionistas som gillar att framhäva sin personlighet med ett par färgstarka bågar. Den 60-tals inspirerade modellen “Hudson” är en av mina personliga favoriter!" säger Loveyewears inköpschef. 

- "Svenska Face har gjort en tjej/dam kollektion med bra kvalitet som ligger rätt i tiden och har roliga små kopplingar till sina sminkprodukter", säger Loveyewears Leg. Optiker.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!