Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Derek Lam
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Derek Lam är en amerikansk-kinesisk designer som fick uppleva modevärlden redan som barn då han beskriver sin uppväxt som ”omgiven av tyger”. Hans föräldrar importerade tyger och kläder från Asien och Lam fick tidigt en inblick i modevärlden och jobbet bakom designervärldens skimrande yta.

Efter grundskolan valde Lam, precis som många andra designers, att studera på den hyllade designerskolan Parsons på Manhattan i New York. Efter tolv års hårt arbete under designern Michael Kors, valde Lam att starta sitt eget klädesföretag under sitt egna namn. Samma år som han debuterade med sin egna klädkollektion fick han vara med och visa upp den på New York Fashion week.

Derek Lam är känd för att tillverka en kombination av eleganta och avslappnade kläder som passar att bäras upp både till vardags och till fest. Kläderna är genomgående sofistikerade men här finns även lekfulla inslag i designen som gör märket helt unikt på marknaden. Lam har vunnit flera priser för sin unika design, så som ”Best accessories” på den prestigefulla CFDA galan. Lam bestämde sig sedan för att börja tillverka glasögon och solglasögon som har samma genomgående tema som hans klädkollektion – feminina, lekfulla och sofistikerade bågar som tål att bäras vid alla tillfällen!


Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!