Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

C/O Eyewear
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Vi på Loveyewear uttrycker alltid en enorm stolthet över de väl utvalda varumärken som finns bland vårt sortiment och vad gäller C/O Eyewear så har vi rätt att vara extra belåtna. C/O Eyewear är nämligen ett av våra helt egna varumärken där vi med några av Sveriges mest framstående glasögondesigners har skapat en kollektion med hög modegrad och av högsta kvalitet.

Kollektionen består av optiska bågar tillverkade av förstklassigt italienskt acetat med trendiga färggraderingar, transparens och skölpaddsmönster. Bågarnas fronter har präglats av den klassiska pilotmodellen, "retro" samt klotrunda former. 

Varumärkets namn har för oss på Loveyewear flera betydelser. Namnet C/O - "tillfälligt omhändertagen" - beskriver precis den känslan som slipade glasögon ska framkalla för glasögonbäraren. Glasögonen är framtagna med absolut högsta omtanke där varenda båge bär på ett unikt uttryck. Ingenting i framtagningen av C/O har varit utan tanke eller känsla.

Rossi, O’Sullivan, Nagy, Horvat Fernandez, Smith, Nieminen och Karlsson, är bågarnas produktnamn som alla symboliserar några av Europas vanligaste efternamn.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!