Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Celine
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Céline startades 1945 av mademoiselle Céline Vipiana, initialt var det barnskor som såldes i Célinebutiken i Paris och först på 1960-talet övergick Céline till kläd- och väskkollektioner för kvinnor, känslan var då, liksom nu, sportigt minimalistisk och alltid bärbar.

Céline var tidiga med att exportera till asiatiska marknaden och växte sig starkt bland modekännare världen över. 1997 tog Michael Kors över designarbetet på modehuset som fram tills dess fortfarande regerades av Céline själv. 2008 tog hyllade Peobe Philo över det kreativa arbetet och presenterade sin första kollektion 2009, Philo har sedan dess ytterligare ökat Célines status på modehimlen och tagit märket dit det är idag.

Solglasögonen är en absolut favorit för svenska liksom utländska fashionistas och celebriteter och på den relativt korta tiden solglasögonen funnits på marknaden har de gjort en mycket imponerande resa!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!