Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Carrera
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Carrera - varumärket som tillverkar sportinfluerade modebågar.

Glasögonmärkets namn är inspirerat av ”Carrera Panamericana” – världens längsta och mest fartfyllda racinglopp i världen. Varumärket grundades 1956 i Österrike men har idag flyttat sin produktion till glasögonmästarnas land nummer ett, Italien. 

Sedan 80-talet har varumärket sponsrat stora sportevenemang som Formula 1 och Olympiska spelen. Carrera lägger stor vikt vid sin framtagning av sina lite mer robusta sportglasögon i form av skidglasögon och motorcykelglasögon. Carrera tillverkar även skyddshjälmar för skidåkning och motorsporter. 

Majoriteten av solglasögonen från Carrera har en design influerad av den klassiska "piloten", samt modeller där fronten har lätt rundade kanter. Majoriteten av färgerna går i sofistikerat mörka nyanser. Bland den noga utvalda kollektionen kan du även hitta solglasögon med linser som läckert reflekterar ljuset á la 80-tals oljeglas - en detalj som är modemässigt mitt i prick.

En del av solglasögonen kan vikas samman för att smidigt och enkelt förvaras när man vill lägga bågarna åt sidan. Glasögonens sportiga egenskap är perfekt för män och kvinnor med en aktiv livsstil. För att se exakt vilka av bågarna som har en i hopfällbar funktion, se respektive produktbeskrivning. 

Den pilotinspirerade bästsäljaren Carrera Champion finns självklart i vårt sortiment.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!