Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Boss
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Hugo Boss är ett Tyskt varumärke med en gedigen modebakgrund, deras välskräddade kostymer har tillverkats i Metzingen ända sedan 1924. Hugo Ferdinand Boss bestämde sig då för att starta ett företag som kom att tillverka skräddarsydd herrkonfektyr. Han hade tidigare varit mycket delaktig i föräldrarnas textilaffär så att ägna sina yrkesverksamma år åt kläder och mode var ett naturligt val för Herr Boss.

Idag är varumärket ett av de allra största inom mode och design och deras olika kollektioner täcker allt från haute couture och businesscasual till motorcykelhjälmar och parfymer. Hugo Boss vänder sig till den moderna och medvetna kunden som verkligen värdesätter kvalitet. 

Ett stort modehus värt namnet har självklart också en delikat och högkvalitativ glasögonlinje, sedan 1989 har Hugo Boss haft glasögon i sin portfolio. Å visst återfinner vi även i de fantastiska glasögonkollektionerna den kvalitet och det klassiska snitt som kännetecknar Hugo Boss.

När vi på Loveyewear fick äran att packa upp de härliga Boss bågarna blev vi verkligen imponerade av känslan i acetaten och de välgenomtänkta snitten i glasögonformerna. Varje båge är en klassisk skönhet som verkligen ger en bild av tidlös trend. Den passar både den trendkänsliga unga kvinnan liksom den klassiskt kvalitetsmedvetna herren. 

I en behaglig färgskala och med en fantastisk bärbarhet är vi stolta att presentera Hugo Boss, vi är övertygade om att ni inte kommer bli besvikna!

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!