Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Bob Sdrunk
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

De moderiktiga bågarna från lekfulla italienaren Bob Sdrunk består av både oftalmiska bågar och solglasögon. Vi är lika förtjusta i de optiska bågarnas stilrena former som vi är i solglasögonens mer vågade design.

Med prägling av 50-talets New York och genuin italiensk kvalitet så har Sdrunk skapat en tvättäkta retrokollektion. Både sol- och optiska glasögon har en design som är, vad Sdrunk själv önskar, tillgänglig och enkel. Lättförstådd och därmed tillgänglig för alla som älskar glasögon. 

Sdrunk säger att ”uttryck bara kan göras med färg och form, vilket är det enda språk som alla kan förstå”. Citatet säger allt vi behöver veta om vilka tankar och idéer som ligger bakom framtagningen av kollektionen. Genom att blanda högklassigt material präglad av anor så skapas en ”åldrad”-look som är välgenomtänkt för att återskapa ett retro- och vintage-uttryck.


Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!