Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Fri frakt på allt!
  • 90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Lägsta pris-garanti!
  • Så funkar det »

Dina val

Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Glas med styrka {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Blinde

Blinde är ett sofistikerat glasögonmärke som har design och teknik som inspirerande nyckelord! Glasögonen är stilrena och eleganta, med små designskiljeaktigheter som gör bågarna helt unika. Varumärkets signaturtillverkning av glasögon med högkvalitativa plastfronter och läckra inslag av beta- titan och slipat acetat ger en en fantastisk lyster och kvalitet. 

När det var dags för oss på Loveyewear att plocka upp Blinde glasögonen för att granska dem, slogs vi av den direkta kvalitetskänsla som bågarna uttrycker! Det genuina acetatet skapar en perfekt, behaglig tyngd som markerar glasögonens höga standard. Vi blev också imponerade över att vem som än provade glasögonen, fick en direkt smart-look som är moderiktigt eftersträvansvärd!

Vi har fått se läckra Blindebågar i ”Matrix”-triologifilmerna – där det är fullt fokus på de specialdesignade, futuristiska glasögonen. Vi har även fått följa den talangfulle skådespelaren Angelina Jolie bära upp sina hjälteinspirerade glasögon i ”Tomb Raider”! När bågarna fick ta plats i dessa storfilmer blev intresset enormt stort för Blinde. Skådespelarna i Charlies Angels blev också utrustade med de sexiga Blinde glasögonen och än en gång blev bågarna omtalade och omskrivna.

- "Jag är verkligt imponerad av de sofistikerade Blinde-bågarna som alla har en enkel och tidlös design i kombination med handgjord precision. Vad som skiljer glasögonen åt är små, stilistiska skiljaktigheter som så smakfullt gör alla bågarna unika!" säger Loveyewears Leg. Optiker. 

- "Det första jag tänkte på när jag såg Blindes bågkollektion var “Geek Chic”. Kollektionen präglas av stora tjocka nörd bågar i vintage-stil. Bågarna från Blinde väcker verkligen vill-ha-begäret!" säger Loveyewears inköpschef.

{{hitsCount}} produkter
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Tyck till om vår nya sajt!
Upp
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!