Stäng

Björn Borg

I samband med avslutandet av sin tenniskarriär startade den världsberömda atleten Björn Borg en ny karriär med fokus på mode och design! Björn Borg som varumärke var fött och det är sedan dess känt för sina kvalitetsprodukter som är förgyllda med en kreativ och nytänkande färg- och formgivning! Det sportiga arvet genomsyrar hela kollektionerna och det syns självklart även i glasögonkollektionen.

Björn Borg hade först som fokus att skapa sportiga och bekväma herr- och damunderkläder, de var och är fortfarande färgstarka och läckert mönstrade med fokus på spännande linjeringar! När de sedan valde att ta fram en glasögonkollektion så följde stilen från underkläderna med och glasögonen är alla smyckade med sofistikerade mönster och linjer.

Glasögonen från Björn Borg är trendiga, unga och coola i sitt uttryck och här erbjuds även mer stilrena och tidlösa bågar med eleganta kontrastfärger! Glasögonen från Björn Borg säljs i över femton länder, där Sverige och Holland är bland de största!

- "Björn Borg är ett klassiskt svenskt varumärke med en sportig image som vänder sig till en bred publik då de kombinerar traditionella linjer med enkla detaljer!" säger Loveyewears inköpschef.

Dölj filter

Kategori

info om kategorier

Varumärken

info om varumärken

Varumärken

Stäng

Bågform

info om bågform

Bågform

Material

info om material

Material

Färg

info om färg

Färg

Visar:

Storlek

info om storlek

Storlek

Sortera på:

Visar:

Certifierad av Trygg E-handel