Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

Björn Borg
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

I samband med avslutandet av sin tenniskarriär startade den världsberömda atleten Björn Borg en ny karriär med fokus på mode och design! Björn Borg som varumärke var fött och det är sedan dess känt för sina kvalitetsprodukter som är förgyllda med en kreativ och nytänkande färg- och formgivning! Det sportiga arvet genomsyrar hela kollektionerna och det syns självklart även i glasögonkollektionen.

Björn Borg hade först som fokus att skapa sportiga och bekväma herr- och damunderkläder, de var och är fortfarande färgstarka och läckert mönstrade med fokus på spännande linjeringar! När de sedan valde att ta fram en glasögonkollektion så följde stilen från underkläderna med och glasögonen är alla smyckade med sofistikerade mönster och linjer. 

Glasögonen från Björn Borg är trendiga, unga och coola i sitt uttryck och här erbjuds även mer stilrena och tidlösa bågar med eleganta kontrastfärger! Glasögonen från Björn Borg säljs i över femton länder, där Sverige och Holland är bland de största! 

- "Björn Borg är ett klassiskt svenskt varumärke med en sportig image som vänder sig till en bred publik då de kombinerar traditionella linjer med enkla detaljer!" säger Loveyewears inköpschef.

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!