Stäng

Anglo American

Anglo American Optical Company grundades i London år 1882 och är en av världens äldsta och mest ansedda glasögontillverkare. Med 120 år på nacken har varumärket erfarenhet som väger tungt och har lett till att såväl design som material framtagits och förfinats till minsta beståndsdel för att slutresultatet skall vara fortsatt oöverträffat i sitt slag.

Vad samtliga bågar från Anglo American Optical har gemensamt är att de alla är kreationer utöver det vanliga och snarare bör klassas som små konstverk än som glasögon för att göras rättvisa.

Designen är rakt igenom old school och innehåller former, färger och detaljer som andas vintage och mode från en svunnen tid. Bågarna har bland annat synts i tv-serien ”The Kennedys”, och i årets kollektion finns modeller för såväl den som är lagd åt det stilrena hållet som den som vill löpa linan ut och uppnå fullfjädrad retro-känsla.

Alla bågar är handgjorda och tillverkade av högkvalitativa material som håller en hel livstid, och bland annat är det bomullsbaserade acetatet i plastbågarna framtaget för att ge optimal komfort även för dem som är överkänsliga mot vanligt acetat.

Här är det helt enkelt enbart det bästa som är gott nog både när det kommer till kvalitet och design – med andra ord originalitet och klass när den är som allra mest utsökt.

Dölj filter

Kategori

info om kategorier

Varumärken

info om varumärken

Varumärken

Stäng

Bågform

info om bågform

Bågform

Material

info om material

Material

Färg

info om färg

Färg

Visar:

Storlek

info om storlek

Storlek

Sortera på:

Visar:

Certifierad av Trygg E-handel