Stäng

7 for all mankind

Företaget 7 for all mankind slog på stort när de startade sin karriär genom att bli jättar på den amerikanska jeansmarknaden. De gjorde en storslagen hype av att använda stentvättade jeans och plötsligt kunde märket "Seven" synas på alla Hollywood-kändisars jeans! Vid varje ny säsong så lanserar varumärket jeans i nya färger med nya, detaljerade broderier på bakfickorna. Seven lägger stor vikt vid att ständigt tänka nytt och att utveckla sitt redan befintliga koncept.

Märket expanderade snabb och idag säljer dem allt ifrån lyxiga vardagskläder till sportkläder, handväskor och sist men inte minst, solglasögon. Det Los Angeles- baserade företaget är kända för att ta fram unika solglasögon tillverkade av högkvalitativt acetat. Alla solglasögon från 7 for all mankind är helt unika till sin design där de alla är präglade av en avslappnad urban estetik som sägs vara den essens som finns hos varumärket.

Flera av de feminina bågarna är färgade i ljusa och transparenta vårtoner medan andra är mer klassiskt mörka och sköldpaddsfärgade. Bland kollektionen kan vi även hitta glasögon som är läckert retro- inspirerade i både design och färgton. Alla solglasögon är förpackade i ett läckert läderimitationsfodral som försluts med magnet.

Vi på Loveyewear är otroligt glada över att kunna erbjuda våra kunder de übermoderna glasögonen från 7 for all mankind!

Dölj filter

Kategori

info om kategorier

Varumärken

info om varumärken

Varumärken

Stäng

Bågform

info om bågform

Bågform

Material

info om material

Material

Färg

info om färg

Färg

Visar:

Storlek

info om storlek

Storlek

Sortera på:

Visar:

Certifierad av Trygg E-handel