Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
Stäng filter

Dina val

Sökfras: {{params.fulltext}}
Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Med slipade glas {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Sökfras

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

7 for all mankind
(filtrerat på "{{params.fulltext}}")

Företaget 7 for all mankind slog på stort när de startade sin karriär genom att bli jättar på den amerikanska jeansmarknaden. De gjorde en storslagen hype av att använda stentvättade jeans och plötsligt kunde märket "Seven" synas på alla Hollywood-kändisars jeans! Vid varje ny säsong så lanserar varumärket jeans i nya färger med nya, detaljerade broderier på bakfickorna. Seven lägger stor vikt vid att ständigt tänka nytt och att utveckla sitt redan befintliga koncept. 

Märket expanderade snabb och idag säljer dem allt ifrån lyxiga vardagskläder till sportkläder, handväskor och sist men inte minst, solglasögon. Det Los Angeles- baserade företaget är kända för att ta fram unika solglasögon tillverkade av högkvalitativt acetat. Alla solglasögon från 7 for all mankind är helt unika till sin design där de alla är präglade av en avslappnad urban estetik som sägs vara den essens som finns hos varumärket. 

Flera av de feminina bågarna är färgade i ljusa och transparenta vårtoner medan andra är mer klassiskt mörka och sköldpaddsfärgade. Bland kollektionen kan vi även hitta glasögon som är läckert retro- inspirerade i både design och färgton. Alla solglasögon är förpackade i ett läckert läderimitationsfodral som försluts med magnet. 

Spegelglas
Polariserat Glas
Progressiva
{{hitsCount}} produkter
Filtrera
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!