Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Fri frakt på allt!
  • 90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Lägsta pris-garanti!
  • Så funkar det »

Dina val

Glas: Glas: Glas: Glas: {{facet.displayName}}: Från {{facet.selected[0]}} till {{facet.selected[1]}} kr Spegelglas Polariserat glas Progressiva glas Glas med styrka {{facet.selectedCount}} val {{v.term}}

Modell

Typ

Bågform

Varumärke

Glas

Tillverkare

Färg

Material

Storlek

Pris

3.1 Phillip Lim

Vi är glada över att representera modejätten 3.1 Phillip Lim och hans fantastiska glasögonkollektion! Lims solglasögon är bland de mest omtalade och hyllade bland modeslavar världen över! 3.1 Phillip Lims nyckelord som beskriver designen är kreativitet och inspiration! Bågarna sägs vara inspirerade av äventyrslystna själar som ägnar sitt liv åt kreativt utforskande! Lim förklarade själv att han inspireras av vänner och bekanta, men framför allt utav kvinnor som väljer att ”ta cykeln till jobbet, till brunchen, eller cocktail-partyt!”.

Så fort vi på Loveyewear öppnade upp de ljuvliga glasögonfodralen för att granska bågarna, förstod vi genast att glasögonen skulle bli de trendkänsligas självklara val! Glasögonen utlovas vara handgjorda i Japan och tillverkade av högkvalitativt material. Philip Lim förklarar själv: ”3.1 handlar om kläder som förfinas, istället för att definieras! En förfining som har en något klassisk attityd, men som samtidigt förmedlar en känsla av individuell stil utan att se eller kännas forcerad. Självsäker, chic och mest av allt obesvärad!”

Glasögonen och solglasögonen från 3.1 Phillip Lim kommer läckert inpackade i ett sammetslent, kolsvart fodral som förhöjer bågarnas redan lyxiga känsla! Bågarna har en härligt behaglig tyngd som snabbt tillfredsställer kraven från den allra mest kvalitetskräsna!

- "3.1 Phillip Lim är definitivt en av mina favoriter bland våra varumärken. Bågarna har samma höga modegrad som 3.1 Phillip Lims hypade klädkollektioner. De senaste trenderna i glasögonvärlden som runda plastbågar och gradalfärger tas upp i kollektionen och bågarna är gjorda utav förstklassigt material. Mitt i prick helt enkelt!" säger Loveyewears inköpschef.

{{hitsCount}} produkter
Bildstorlekar:
Visa fler produkter
Tyck till om vår nya sajt!
Upp
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!