Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!

Returinformation

Ångerrätt

Loveyewear ger dig rätt att ångra ditt köp inom 90 dagar från den dag du tagit emot din vara. Vid retur ska varan returneras i originalskick och i originalförpackning med alla tillbehör. För att kontrollera att varan stämmer med din beställning får du endast hantera och undersöka varan på samma sätt som brukligt om du provar en vara i en butik. I första hand bör informationen på förpackningens utsida användas. För det fall du hanterat varan i större omfattning än vad som beskrivs här får du stå för varans värdeminskning. Loveyewear tillämpar en fullständig värdeminskning (dvs. hela varans värde) om returnerad vara inte är i skick att säljas på nytt (såsom ny vara). Vid retur av en vara står du själv för returkostnaden. Loveyewear tar inget ansvar för eventuell transportskada eller förlust av returnerad vara. Det är viktigt att den returnerade varan är väl förpackad och att korrekt porto erlagds. Vi rekommenderar att spårbar leverans väljs vid retur av glasögon och solglasögon. Kontakta alltid vår kundtjänst på telefon 010 - 101 31 11 eller via e-postadress support@loveyewear.se innan du returnerar din vara.

Du har dessutom alltid två års produktgaranti mot tillverknings- eller materialfel när du handlar hos Loveyewear. Välkommen att kontakta våra glasögonexperter på kundtjänst så hjälper vi dig med utbyte eller reparation av eventuellt felaktiga delar.

Om du inte är nöjd med din beställning kan du skicka tillbaka din produkt till oss i byte mot en annan produkt eller mot återbetalning. Du måste skicka tillbaka din produkt inom 90 dagar från det att du mottagit din beställning.

Viktig information i samband med retur:

1. Produkten måste returneras oanvänd, i originalförpackning och med alla eventuella tillverkaretiketter och äkthetsintyg på plats. Produkten måste vara i skick att kunna säljas på nytt.

2. Alla returer inspekteras vid ankomst och återbetalningar utbetalas endast förutsatt att varorna är i originalskick.

3. Vänligen se till att paketera produkten väl, vi tar ej ansvar för produkter som skadats under leverans. Se till att du får ett intyg på att paketet är skickat och att paketet skickas signerat. Du svarar själv för eventuell transportskada eller förlust. Vi rekommenderar därför att du väljer spårbar leverans.

4. Notera att eventuell fraktkostnad för din ursprungliga beställning inte är återbetalningsbar. Frakten av utbytta produkter bekostas av dig som kund.

Returformulär

Formulär för retur vid ångerrätt skickas med alla försändelser och finns även att ladda hem för utskrift här.

Återbetalning av returnerad vara

Godkänd retur återbetalas inom 10 arbetsdagar. Eventuella återbetalningar görs vid fakturabetalning i första hand till uppgett personkonto. Vid kortbetalning förs pengarna tillbaka på det kort (dvs. det konto som är kopplat till kortet) som du utfört köpet med.

Reklamationsrätt

Loveyewear ger dig full ersättning för produkter som drabbats av tillverkningsfel. Det är viktigt att undersöka produkten noggrant när den anländer. Kontakta kundtjänst på telefon: 010 - 101 31 11 eller via e-post support@loveyewear.se om du ska reklamera din produkt.

Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!