Stäng

Prova glasögon online!

 

Passion för glasögon förenar alla oss som jobbar på och för Loveyewear. Det gäller inte minst våra superduktiga programmerare, arkitekter och designers som byggt Loveyewears avancerade provrum. Loveyewears provrum är konstruerat så att du kan prova glasögonbågar och faktiskt verkligen se hur de klär dig!

- Vi vågar lova att du provar dem minst lika bra här som i verkligheten. Som optiker möter jag många kunder som ogillar att prova glasögonbågar i en smal spegel i butik och tycker det är svårt att se hur bågarna ser ut när glasen är oslipade. Dessutom kan det vara besvärande att stå bland andra kunder när man hellre vill prova i fred och i lugn och ro. Efter otaliga timmars testande, byggande, omstrukturering och mera testande, vågar vi påstå att med Loveyewears provrum i 3D är det tydligare, enklare och mer inspirerande att prova glasögon än någon annanstans! Testa dem i olika vinklar, med olika foton och visa dina vänner! Nu är du inte långt ifrån dina drömbågar, säger vår Leg. Optiker.

Ta med din favoritbåge till provrummet genom att klicka på hjärtsymbolen invid bilden på bågen. Gå sedan till ditt provrum och följ de enkla instruktionerna. Have fun!
Bild från vårt virtuella provrum  Testa bågarna i vårt virtuella provrum!  
Certifierad av Trygg E-handel