Stäng

Kundservice


Välkommen till Loveyewear

Passion för glasögon förenar alla oss som jobbar på Loveyewear och vi ser fram emot att visa vägen till dina favoriter! Allt vi gör och utvecklar stämmer vi av mot vårt löfte Passion för glasögon. Det gäller självklart också all service.

Vi älskar glasögon och vill ge dig en inspirerande och inte minst, en enkel upplevelse när du handlar hos Loveyewear! Förutom ett sortiment av märkesbågar och glas av absolut bästa kvalitet har vi också satsat särskilt på enkel struktur och unika tjänster som du bara hittar i Loveyewears underbara värld av glasögon. Här finns inspiration och råd från optiker, här ser du proffsbilder av samtliga bågar från en mängd vinklar, här beskrivs varje bågmodell av glasögonpoesi och framförallt; här provar du glasögon bättre än i verkligheten i vårt unika provrum i 3D.

Kontakta våra experter - vi ser fram emot att guida dig till dina drömglasögon!

Med inspirationssidorna, ingående bilder, glasögonpoesi och 3D-provrum har du många verktyg på vägen till drömglasögonen, men självklart är du också varmt välkommen att kontakta oss direkt. I kundservice sitter ett gäng experter som tillsammans med Loveyewears optiker tar emot alla typer av frågor kring t.ex. ögonhälsa, glasögon, produkter, frakt och leverans.

Välkommen att ringa eller maila, vi har öppet vardagar 09:00–17.00 (lunchstängt mellan 12.00 och 13.00).

Frågor via e-post besvaras under kontorstid, vanligtvis inom ett par timmar. Vid stor belastning kan svaret dock dröja upp till 24h.

Hitta själv svar på dina frågor här.


Kontaktinformation

Loveyewear AB
Org nr: 556841-6829

Returadress:
Box 49077
100 28 Stockholm

Leveransadress:
Kronobergsgatan 35
112 33 Stockholm

Besöksadress:
Sankt Eriksgatan 46 C
112 34 Stockholm


Maila oss på:
support@loveyewear.se

Ring oss på:
010 - 101 31 11

Aktuellt

The Row i Sofis Mode!

Av Hanna Johansson, Leg. Optiker


The Row i Sofis Mode!

Det ständigt aktuella safari-modet lyfts fram på plocksidorna i senaste numret av Sofis Mode. De, precis som vi, har fallit för The Rows läckert 60-talsinspirerade ovala modell. Dessa skönheter känns riktigt spot on modemässigt och också nytänkande, det är en form som känns ny och fräsch i bland de många rundade solglasögonmodellerna. Skalmarna som omsluts av äkta skinn bidrar med lyxighet och vi har tidigare bloggat om The Rows excentriska fodral som är något alldeles extra!

Mer inspiration i bloggen »
/Hanna Johansson, Leg. Optiker

Skrivet av:

Hanna Johansson, Leg. Optiker

Certifierad av Trygg E-handel