Stäng

Kundservice


Välkommen till Loveyewear

Passion för glasögon förenar alla oss som jobbar på Loveyewear och vi ser fram emot att visa vägen till dina favoriter! Allt vi gör och utvecklar stämmer vi av mot vårt löfte Passion för glasögon. Det gäller självklart också all service.

Vi älskar glasögon och vill ge dig en inspirerande och inte minst, en enkel upplevelse när du handlar hos Loveyewear! Förutom ett sortiment av märkesbågar och glas av absolut bästa kvalitet har vi också satsat särskilt på enkel struktur och unika tjänster som du bara hittar i Loveyewears underbara värld av glasögon. Här finns inspiration och råd från optiker, här ser du proffsbilder av samtliga bågar från en mängd vinklar, här beskrivs varje bågmodell av glasögonpoesi och framförallt; här provar du glasögon bättre än i verkligheten i vårt unika provrum i 3D.

Kontakta våra experter - vi ser fram emot att guida dig till dina drömglasögon!

Med inspirationssidorna, ingående bilder, glasögonpoesi och 3D-provrum har du många verktyg på vägen till drömglasögonen, men självklart är du också varmt välkommen att kontakta oss direkt. I kundservice sitter ett gäng experter som tillsammans med Loveyewears optiker tar emot alla typer av frågor kring t.ex. ögonhälsa, glasögon, produkter, frakt och leverans.

Välkommen att ringa eller maila, vi har öppet vardagar 09:00–17.00 (lunchstängt mellan 12.00 och 13.00).

Frågor via e-post besvaras under kontorstid, vanligtvis inom ett par timmar. Vid stor belastning kan svaret dock dröja upp till 24h.

Hitta själv svar på dina frågor här.


Kontaktinformation

Loveyewear AB
Org nr: 556841-6829

Returadress:
Box 49077
100 28 Stockholm

Leveransadress:
Kronobergsgatan 35
112 33 Stockholm

Besöksadress:
Sankt Eriksgatan 46 C
112 34 Stockholm


Maila oss på:
support@loveyewear.se

Ring oss på:
010 - 101 31 11

Aktuellt

Bågrelaterade stiltips hos Manolo!

Av Hanna Johansson, Leg. Optiker


Bågrelaterade stiltips hos Manolo!

Bild lånad av manolo.se

Manolo, inspirationssiten för modeintresserade män, är bra på att lyfta fram bågar och solglasögon i sina stiltips - riktigt roligt och något som ofta saknas i modepressen! I sin senaste fredagsinspiration tipsar Manolo om Cutler & Gross båge 0932, svarta klassiska bågar i lagom markerad kvalitetsacetat och ett formspråk som passar i stort sett alla ansikten, en perfekt mix mellan rundat och rakt. Manolo matchar glasögonbågarna med en preppystil som är verkligt tacksam att kombinera med retrobågar.

Vi har sagt det förr men det tål att upprepas, glasögon är det enklaste sättet att förhöja en ensemble och Manolo verkar vara på samma spår, de har även satt ihop en gedigen stilguide för solglasögon ss 14 med godbitar för den stilmedvetna herren. Även här återfinns bågar från några av våra favoritmärken både Cutler & Gross och Bob Sdrunk sätter trenden ss 14. Så spana in och låt dig inspireras! 

 

Mer inspiration i bloggen »
/Hanna Johansson, Leg. Optiker

Skrivet av:

Hanna Johansson, Leg. Optiker

Certifierad av Trygg E-handel