Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!

Kundservice

Välkommen till Loveyewear

Passion för glasögon förenar alla oss som jobbar på Loveyewear och vi ser fram emot att visa vägen till dina favoriter! Allt vi gör och utvecklar stämmer vi av mot vårt löfte Passion för glasögon. Det gäller självklart också all service.

Vi älskar glasögon och vill ge dig en inspirerande och inte minst, en enkel upplevelse när du handlar hos Loveyewear! Förutom ett sortiment av märkesbågar och glas av absolut bästa kvalitet har vi också satsat särskilt på enkel struktur och unika tjänster som du bara hittar i Loveyewears underbara värld av glasögon. Här finns inspiration och råd från optiker, här ser du proffsbilder av samtliga bågar från en mängd vinklar och här beskrivs varje bågmodell av glasögonpoesi.

Kontakta våra experter - vi ser fram emot att guida dig till dina drömglasögon!

Med inspirationssidorna, ingående bilder och glasögonpoesi har du många verktyg på vägen till drömglasögonen, men självklart är du också varmt välkommen att kontakta oss direkt. I kundservice sitter ett gäng experter som tillsammans med Loveyewears optiker tar emot alla typer av frågor kring t.ex. ögonhälsa, glasögon, produkter, frakt och leverans.

Välkommen att ringa eller maila, vi har öppet på vardagar  kl 09.00–17.00.

Frågor via e-post besvaras under kontorstid, vanligtvis inom ett par timmar. Vid stor belastning kan svaret dock dröja upp till 24h.

Hitta själv svar på dina frågor här.

 

Mer information

 

Kontaktinformation

Nordic Eyewear AB
Org nr: 556 898-4917

Returadress:
Loveyewear
Box 49077
100 28 Stockholm

Postadress:
Loveyewear
Kronobergsgatan 35
112 33 Stockholm

Besöksadress:
Sankt Eriksgatan 46 C
112 34 Stockholm

E-post:
support@loveyewear.se

Telefon:
010 - 101 31 11

 

Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!